Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach

Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

  • carrots cut in pieces
    400 g
  • leeks cut in pieces
    300 g
  • turnips cut in pieces
    200 g
  • potatoes cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • water
    800 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh baby spinach
    200 g
    200 g fresh spinach leaves, roughly chopped
  • butter cut in pieces
    40 g
  • tomatoes diced
    100 g
  • eggs chilled (see tip)
    8
  • white bread toasted, cut in strips
    400 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 279 kcal / 1169 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 34 g
Vezels 5.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...