
Apparaten en Accessoires
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in strips400 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
279 kcal /
1169 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
5.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland