
Apparaten en Accessoires
Spinach, Orange and Carrot Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Voeding per 1 portion
Calorieën
178 kcal /
744 kJ
Eiwitten
4.5 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everything Easter
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland