![Spinach, Orange and Carrot Soup Spinach, Orange and Carrot Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBCB8C06-A183-4DF7-B54F-98F27A1F2725/Derivates/66D4DEF7-AF64-47BC-BA63-1ED9954E4273.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded
- 25 g red split lentils, rinsed
- 40 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 700 g liquid chicken stock
- 50 g orange juice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g fresh spinach
- single cream, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Vegetable Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40min
Creamy Pepper Soup
20 Min
Asparagus Stem Soup
55min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min