Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded
- 25 g red split lentils, rinsed
- 40 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 700 g liquid chicken stock
- 50 g orange juice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g fresh spinach
- single cream, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1小时 20 分钟
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min