Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable soup
35 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Apple and Kiwi Compôte
5 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min