Apparaten en Accessoires
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
427 kJ /
102 kcal
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ALTERNATIVE SIDES
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise Sauce
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Apple sauce
20min
Ratatouille
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Sicilian Caponata
30min
Carrot Mash
1u.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Steamed Broccoli Mash
35min
Celeriac and Apple Soup
55min