Carrot and Roasted Red Pepper Purée

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • carrots cut in pieces (2-3 cm)
    450 g
  • water
    700 g
  • roasted red peppers, preserved (drained)
    4
  • unsalted butter diced
    30 g
  • mace
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 102 kcal / 427 kJ
Eiwitten 1 g
Vetten 6.6 g
Koolhydraten 9.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...