Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Asparagus Stem Soup
55min
Tomato sauce
40min
Béchamel Sauce
15min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Beurre Blanc
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Aubergine and Almond Dip
20min