![Carrot and Roasted Red Pepper Purée Carrot and Roasted Red Pepper Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42F79C5E-5EFD-4567-BC4A-39D4731D77E2/Derivates/e232a0e5-78c2-402c-ba54-4002de4446e6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Cabbage
1hod.
Chicken Provencale
1hod.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Carrot and Parsnip Mash
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Roast Carrot Butter
1hod.
Courgettes with Corn
25 Min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min