Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Seed Butter
35 dk
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Geen beoordelingen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Courgette omelette
40 dk
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1sa
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Lemon Pasta
35 dk