Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Spaghetti Muffins
55min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Nut bolognese
35 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min