Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
- 600 g water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 115 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 800 g vegetable stock
- 15 g Dijon mustard
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh parsley, to garnish
- bread, sliced, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.6 kJ / 189.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 463.6 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Nut bolognese
35 dk
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 Min
Mai Tai
Geen beoordelingen
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 dk
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Lemon Garlic White Rice
35 dk
Roasted Potato Salad
1sa
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 dk
Tex-Mex Bowl
50 Min