Compatibele versies
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Green Shakshuka
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min