Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- 15 g olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 red bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 200 g olive oil
- 30 g fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 115 g lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
30
g Dijon mustard
of 30 g wholegrain mustard - 30 g agave syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Rainbow Salad
30min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min