Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Green Bean Gremolata
25 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Green Goddess Salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min