Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 dk
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20p
Shrimp and Potato Boil
40p
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20p
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Basil Peach Sorbet
10 dk
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25p
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30p