Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 5 oz Granny Smith apples, unpeeled, quartered and cored (see Tip)
- 5 oz celery stalks
- 5 oz fennel bulb, cut into pieces that fit into feeder tube
Dressing
- ½ oz fresh dill fronds (see Tip)
- 2 ½ oz vegetable oil
- 1 ½ oz plain Greek yogurt
- ½ oz Dijon mustard
-
½
oz apple cider vinegar
of ½ oz red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Berry Dream (TM6)
10min