Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
of 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Mediterranean Chicken
35 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Lasagna
2h 30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1u. 30min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min