Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optioneel)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min