Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optioneel)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quinoa Salmon Patties
1h 20min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min