Baked Spinach and Feta Mushrooms

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.8 42 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • bread (1 day old), torn in pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)
    2 pieces
  • onions quartered
    120 g
  • bacon, any type (optioneel) trimmed, cut in pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pine nuts toasted
    2 Tbsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • feta cheese cut in pieces (1 cm)
    180 g
  • fresh portobello mushrooms stalks removed
    6 - 8

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 953 kJ / 227 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...