Compatibele versies
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Vegetarian Chilli
35min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Mexican Quinoa Salad
30min