Compatibele versies
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Christmas Quesadillas
55min
Squash and Broccoli Salad
35min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Smoky Couscous Salad
20min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Green Goddess Quinoa Salad
40min