Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut bolognese
35min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Geen beoordelingen
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min