Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Tuscan Bean Soup
50 Min
Fennel Apple Salad
20min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min