
Apparaten en Accessoires
Pasta alla Nerano
Voorbereiding 40min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
821.7 kcal /
3437.9 kJ
Eiwitten
30.4 g
Vetten
47.7 g
Koolhydraten
67.4 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
15.9 g
Natrium
1307 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland