Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Yoghurt Cake
1 Std.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
Citrus Water (TM6)
35 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min