Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 menit
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 menit
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1j 10 menit
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tropical Smoothie
5 menit
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 menit
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min