![Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4de9ba7c-4c0c-49a9-a42e-68251d970a1e/Derivates/67f344bd-bf34-474c-ac06-d0a3f56c4c2f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough Starter
- 50 g sourdough starter (see tip)
- 100 g strong white bread flour
- 100 g filtered water
Ciabatta
- 300 g water
- 400 - 450 g strong white bread flour
- 10 g salt
- 2 Tbsp olive oil
- semolina, for dusting
Topping
- 250 g raw cashew nuts, soaked in warm water for approx. 1 hour
- 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 70 g olive oil
- ½ tsp mustard
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 200 g leeks, cut in pieces
- 200 g broccoli, cut in strips
- 200 g fresh mushrooms, cut in pieces
- 100 g Swiss chard, cut in strips
- ½ tsp dried chilli flakes
Assembly
- 2 garlic cloves, halved for rubbing
- 30 g watercress, leaves only
- 1 Tbsp olive oil, for seasoning, plus extra for greasing
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 224 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Ghostly Pizza
1h 45min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Butter Board with Spinach Pesto
10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2h 10 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min