Apparaten en Accessoires
Chicken with egg and almond sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
50.62 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Chicken broth with bread dumplings
1u. 5min
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Hakka Yam Abacus
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4u. 15min
Pork Trotter Jelly
8u.
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Pumpkin soup
35min
Beef with Mushrooms
30min
Chicken and warm potato salad
55min
Spring onion pork ribs
1u.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min