Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine salt
- 250 g basmati rice
- 200 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into quarters, seeds removed
- 30 g olive oil
- 800 g chopped tomatoes, canned
- 2 tsp paprika
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 700 g pork tenderloin, cut into strips (1 x 1,5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2420 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
30p
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1hod. 35min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Lamb Stew
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35p
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min