Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken garam masala
50min
Persian Chicken and Rice
1h 35min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Tuna stew with potatoes
40min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Chicken Tagine
25min
Moroccan chicken and couscous
45min
Pumpkin risotto with bacon
25min
Quick rainbow salad
10min
Tomato rice
30min