![Cod with aïoli Cod with aïoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6cbdf95b-1b36-4e56-b656-8279423498e5/Derivates/728d24da-58a5-4a3a-8310-31691684f093.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
of 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4032 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Geen beoordelingen
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1hod.
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Panellets
11 Std. 20 Min
Choron Sauce
20 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Pepper vinaigrette
5min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min