Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
of 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4032 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Soup
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Asparagus cream soup
30 Min
Yoghurt dressing
5 Min
Chicken stock paste
45min
Middle Eastern eggs
45min
Coffee Liqueur
40min
Versatile chunky soup
50 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Irish Potato Soup
35 Min
Beurre blanc
15min