![Beurre Blanc Beurre Blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/314BC025-A01F-4F64-B990-79D03EE8F2E7/Derivates/E2CD8960-2479-4122-98E7-462E7E98D33A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Cod with aïoli
40 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Beurre blanc
15 Min