Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 dk
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30p
Béarnaise sauce
20p
Béarnaise Sauce
20p
Béarnaise Sauce
20p
Hollandaise Sauce
15 dk
Béarnaise Sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Bordelaise Sauce
55min
Emmental Gougères
50 Min
Beurre blanc
15 dk