Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Béarnaise Sauce
15 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Beurre blanc
15 Min