![Sabayon (Zabaglione) Sabayon (Zabaglione)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94E13326-F4B7-452C-BDD5-FA4BB676E826/Derivates/75A4E25D-558D-4EDC-9410-468BD2C2D49A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar (caster sugar)
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 Min
Shallot Tarte Tatin
2h
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Beurre Blanc
20 min
Béarnaise sauce
15 Min
Sabayon
15 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Roquefort Sauce
20 min
Emmental Gougères
50 Min