Apparaten en Accessoires
Sabayon (Zabaglione)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise sauce
15min
Salmon tartare
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Trout mousse
5min
Gazpacho
1u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sabayon
15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18u. 25min
Classic Zabaglione
15min
Gazpacho
1u. 15min