Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (optioneel)
- 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
of green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min