![Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e127a8b1-528b-4723-9ee3-35bf30a2e04c/Derivates/a8f25c92-4c71-40ba-a9ac-5ab3c1bf6916.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (optioneel)
- 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
of green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Tartare Sauce
10 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Hollandaise Sauce
15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Aïoli
5min