Apparaten en Accessoires
Sabayon (Zabaglione)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chocolate Mousse
3u. 20min
Peach Pavlova
5u. 30min
Béarnaise Sauce
15min
Berry Mousse
4u. 50min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Roquefort Sauce
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Lemon Meringue Pie
2u. 30min