Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g hazelnuts
- 100 g caster sugar, plus 2 tsp
- 350 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 285 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 pears (approx. 650 g), quartered, stem removed and ends trimmed, trimmed to fit blade width (see tips)
- 1 tsp lemon juice
- 365 g dark chocolate, small pieces or callets
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- whipped cream, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2822.1 kJ / 674.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 46.6 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40p
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Lemonade
5min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30p
Lemonade
5min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
New England Clam Boil
55min
Cheese Owls
15 dk
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45p
Chicken with rice
1 Std.
Pan Pizza
1h 30min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 Std.