Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork tenderloin, cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh ginger, grated
- 150 g red onions, cut in wedges
- 150 g red pepper, cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
- 150 g carrots, cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five-spice powder
- 70 g oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 100 g snow peas, trimmed
- 150 g baby pak choi, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh red chilli, sliced diagonally
- 2 tbsp roasted cashew nuts, unsalted
- 2 spring onions, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Greek style pork stew
45 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min