Apparaten en Accessoires
Sfenj - Moroccan doughnuts
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Street Food
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Orange Croissants
3h 20min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Chai latte ice cream
15h
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9h 10min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Party popcorn
1h
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min