Apparaten en Accessoires
Sfenj - Moroccan doughnuts
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Street Food
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Crêpes
1u. 15min
Caramel Doughnuts
4u.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2u. 45min
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
Seafood Pizza
2u. 45min
Pizza Marinara
1u. 35min
Four Cheese Pizza
25min