Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g butter, unsalted, softened
- 1 tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- vegetable oil, for frying
- 300 g honey
- ½ tbsp orange flower water
- 2 tbsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Baguette
3 Std. 45 Min
Rosé Cream Puff Pastry
3 Std. 30 Min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2u. 45min
Marble sponge slice with peach crème
4h 30min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2u. 45min
Chicken pastilla
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Linzer torte
5 Std. 10 Min