![Baked falafel kofta Baked falafel kofta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17A42744-9FAE-4B96-A20C-A8BB5A1EAAB0/Derivates/f05d8c6a-9c08-4d6f-ab97-7d94ee6761f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white bread, toasted and cut into pieces
- 500 g water
- 200 g potatoes, cut into cubes (2-3 cm)
- 4 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 10 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
130
g canned chickpeas, drained
of 130 g cooked chickpeas, drained -
250
g cooked black-eyed beans, drained
of 250 g canned black beans, drained - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 tbsp tahini paste (30 g)
-
2
tbsp lemon juice
of 2 tbsp lime juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Hummus
5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Vegetable harrira soup
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Cabbage soup
50 мин.
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Tomato and red lentil soup
30 min