Avocado Tikka (Matthew Kenney)
TM6

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

3.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 225 g cashews
  • water, to soak

Curry Leaf Oil

  • 45 g fresh curry leaf, destemmed
  • 60 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Curry Leaf Yogurt

  • 140 g filtered water
  • 30 g apple cider vinegar
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp sea salt

Tikka Sauce

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp curry powder
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp salt

Potato Breads

  • 850 g water
  • 425 g potato, peeled and cut into cubes (5 cm)
  • 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
  • fresh curry leaf, destemmed (approx. 1 handful)
  • 425 g plain flour
  • 450 g extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
  • 4 avocados, peeled, cut into wedges
  • micro herb, to garnish
  • edible flowers, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Eiwitten
14.2 g
Koolhydraten
73.8 g
Vetten
94.3 g
Verzadigd vet
14.4 g
Vezels
11.8 g
Natrium
564.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten