Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 200 g vegan mayonnaise (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 - 40 g apple cider vinegar
- 40 g tahini (see Tips)
- 1 tbsp filtered water
- 2 tsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp salt
- 150 g firm tofu, pressed and cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 7660.1 kJ / 1823.8 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 167.6 g
- Vezels
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed mushroom burgers
50 min
Plant-based parmesan
5 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Green goddess pizza
1h 30min
Pea and garden mint fritters
25 min
Stretchy melty cheese
20min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Bang bang broccoli
3h 25 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min