Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1128.5 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 dk
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Meat-free mushroom lasagne
1sa 30 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min