
Apparaten en Accessoires
Mushroom bolognaise
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
219.5 kcal /
921.7 kJ
Eiwitten
9.1 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
9.9 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
1128.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus on: Mushrooms
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland