Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed, drained
- 1350 g water, plus 250 g chilled
- 2 tsp fine sea salt
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Tofu stew
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 Min
Red Lentil Soup
40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min