Apparaten en Accessoires
Chickpea Soup (Revithia)
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed, drained250 g
-
water plus 250 g chilled1350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1054 kJ /
251 kcal
Vetten
9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Greek Feast
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple Cake
1 godz.
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Pumpkin Soup
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Gluten free plain flour
Brak ocen
Cream of Asparagus Soup
15 min
Multiseed Bread
2 godz.
Vegetable and Almond Soup
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min