Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
of vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Quince Torta
8h
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Pumpkin Soup
35 min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min