Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
of vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Green Goodness Soup
10min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min