Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, cut in halves
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g white long-grain rice
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom quinotto
30min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Spiced nuts
45 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min