Apparaten en Accessoires
Chili non Carne
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1785 kJ /
426 kcal
Vetten
14 g
Vezels
13.4 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vibrant Vegan
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Tofu stew
30 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Seitan Chilli
25 Min
Soy bolognese
40 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min