![Paella with kidney beans Paella with kidney beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aebfdb28-e5a5-4a23-a82a-749a6d7e095c/Derivates/ea6bed23-0574-4217-9744-ea04fd35ef40.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
of 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
of 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1649 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu stew
30 Min
Reuben's Stew
5 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Chili non Carne
1 Std.
Mushroom Walnut Pâté
5 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Quinoa Broth
35 Min