Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g lupini beans, cooked
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 20 g dried instant yeast
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground nutmeg
- 360 g water
- 15 g agar-agar
- 30 g cornflour
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 482 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Multiseed Bread
2h
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Vegan Coconut Cake
50min