![Popcorn and Buckwheat Bread Popcorn and Buckwheat Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/594C338C-7D20-447E-9893-4778846C969C/Derivates/BAF02213-FD21-4174-A1FC-E4CDE8E6A8F9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g popping corn
-
65
g buckwheat grains, raw
of 65 g buckwheat flour - 80 g quinoa
- 40 g chia seeds
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g honey
- 250 g water, lukewarm
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat and almond slider buns
1hod. 15min
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1 godz. 20 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Nut and Seed Butter
10 Min
Quinoa Tostadas
30min
Buckwheat Porridge
25 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Seeded Protein Crackers
30min
Sugar Free Banana Bread
1hod. 15min