Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- unsalted butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet grain
- 40 g quinoa grains
- 40 g chickpea flour (see tip)
- 90 g buckwheat flour (see tip)
- 70 g arrowroot
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for garnishing
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp fine sea salt
-
2
Tbsp agave syrup
of 2 Tbsp coconut syrup - 400 g water, plus extra for brushing
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast -
30
g coconut oil
of 30 g olive oil - 1 tsp cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 955 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten Free Bread
1h 40min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Chia Coconut Bread
2h 40 min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Paleo Sandwich Bread
1 Std. 30 Min