Apparaten en Accessoires
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
64 pieces
Ingrediënten
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1 g
Calorieën
657 kJ /
157 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Butter
2 Std.
Purple Potato Mochi
55 Min
Apple tart
1 Std.
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min