Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 300 g dried chickpeas
- 930 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- olive oil, for sealing
Salad
- 150 g pearled spelt, rinsed
- 800 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g fresh basil leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers
- 1 pinch ground white pepper
- 70 g olive oil
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 100 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 50 g rocket salad
- 100 g mixed lettuce
- 50 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Veganella - Vegan Mozzarella
6sa 10 dk