Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 300 g dried chickpeas
- 930 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- olive oil, for sealing
Salad
- 150 g pearled spelt, rinsed
- 800 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g fresh basil leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers
- 1 pinch ground white pepper
- 70 g olive oil
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 100 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 50 g rocket salad
- 100 g mixed lettuce
- 50 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Seitan Chilli
25 Min
Vegan bean burger
1h 20min
Quinoa Broth
35 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2klst 35 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min