Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 300 g dried chickpeas
- 930 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- olive oil, for sealing
Salad
- 150 g pearled spelt, rinsed
- 800 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g fresh basil leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers
- 1 pinch ground white pepper
- 70 g olive oil
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 100 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 50 g rocket salad
- 100 g mixed lettuce
- 50 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Steamed Tofu
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min