Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30p
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Chana Masala
45p
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40p
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45p
Coconut Dhal
20p
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Palak Paneer
45p
Carrot and Coriander Soup
25p
Curried Cake with Coriander Chutney
1 Std. 10 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mulligatawny Soup
35p