Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Mulligatawny Soup
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Indian vegetable curry
50min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min