![Veganella - Vegan Mozzarella Veganella - Vegan Mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/095C4118-8CE9-4225-95BD-3A47CA4C3C7B/Derivates/C2762D8E-1226-485B-92F7-5E9BC365579F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g raw cashew nuts, unsalted
- 2 level Tbsp psyllium husks
- 400 g water, cold, plus extra for soaking
- ½ tsp fine sea salt
- 2 Tbsp lemon juice (25 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan mayonnaise
15 min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Vegan Cheese Alternative
6hod. 40min
Vegan Mayonnaise
15 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan Supreme Pizza
9hod. 40min
Cashew cheddar cheese
3h 10 min
Cashew sour cream
10 min