
Apparaten en Accessoires
Beetroot and Kale Pizza
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
858 kcal /
3590 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
46 g
Koolhydraten
77 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland