Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1sa
Amaranth and Chickpea Patties
1sa 30 dk
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 dk