Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g linseeds
- 6 Tbsp water
- 120 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 200 g gluten-free oats
- 50 g walnut halves
- 40 g pumpkin seeds, plus 2 Tbsp for sprinkling
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 120 g almond milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 983 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 244 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Tart
1h 15min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Savoury Flapjacks
40 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Portuguese Leeks
45 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.