Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g linseeds
- 6 Tbsp water
- 120 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 200 g gluten-free oats
- 50 g walnut halves
- 40 g pumpkin seeds, plus 2 Tbsp for sprinkling
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 120 g almond milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 983 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 244 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Broth
35min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Savoury Flapjacks
40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Orange and Coconut Squares
35min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min