Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g yellow split peas
- 2 garlic cloves, halved
- 20 g olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cardamom
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water, plus extra for soaking
- 300 - 350 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 5 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4262.6 kJ / 1018.8 kcal
- Eiwitten
- 48.5 g
- Koolhydraten
- 123.2 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 62.1 g
- Natrium
- 2412.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 dk
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk