Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g yellow split peas
- 2 garlic cloves, halved
- 20 g olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cardamom
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water, plus extra for soaking
- 300 - 350 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 5 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4262.6 kJ / 1018.8 kcal
- Eiwitten
- 48.5 g
- Koolhydraten
- 123.2 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 62.1 g
- Natrium
- 2412.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan Chilli
25 Min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Chick Pea Curry
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Seitan
40 min
Coconut Dhal
20 min