Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g cashew nuts
- water, to soak
Curry Leaf Oil
- 45 g fresh curry leaves, destemmed
- 60 g grapeseed oil
- 1 pinch sea salt
Curry Leaf Yogurt
- 140 g filtered water
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g agave syrup
- 1 tsp sea salt
Tikka Sauce
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp salt
Potato Breads
- 850 g water
- 425 g potatoes, peeled and cubed (5 cm)
- 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
- fresh curry leaves, destemmed (approx. 1 handful)
- 425 g all-purpose flour
- 450 g extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
- 4 avocados, peeled, sliced in wedges
- microgreens, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 94.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 564.7 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Pizza rolls
1 godz. 45 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Vegan Caesar dressing
5min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Pumpkin Butter
35 min