Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 250 g white jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, cut in halves
- 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g sesame oil
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45p
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30p
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45p
Hash Browns
20p
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40p
Curry potato soup
35p
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20p
Nut bolognese
35p
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min